SIJIL HILANG

Isi Kandungan Artikel

SIJIL SPM HILANG ?

Pengenalan sijil hilang

Sijil hilang ? Keputusan Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM) adalah satu dokumen penting sekiranya anda ingin memohon kemasukan ke pusat pengajian tinggi ataupun meminta kerja. Sebarang kehilangan sijil SPM akan menyulitkan proses tersebut.

Sekarang ni musim nak masuk universiti dan kolej kan, jadi mungkin ada yang dah tak dapat nak cari sijil tu dekat kampung ke, ada yang terbakar atau ada yang memang dah lupa dekat mana sijil-sijil tu.

Biasanya kalau pergi interview memang akan minta salinan asli (original copy), tak nak yang fotostat punya kan?

So, Kalau nak tahu,

Sekarang ni dah mudah nak minta salinan keputusan peperiksaan PMR / SPM / STPM dan lain-lain yang dikelolakan oleh Lembaga Peperiksaan Malaysia.

Jadi, kami bantu proseskan cara nak dapatkan sijil peperiksaan yang tatu dengan mudah secara online sahaja yang disahkan oleh e-Lembaga Peperiksaan.

Apa yang pasti perkhidmatan ini akan lebih memudahkan urusan kita untuk mendapatkan sijil-sijil peperiksaan yang dah hilang atau nak dapatkan sijil SPM/PMR yang masih belum dituntut.

Setelah anda mendapatkan semula cetakan sijil mahupun sijil kelayakan yang lain, anda perlu pastikan anda menyimpan sijil tersebut dalam keadaan yang lebih baik.

Bantuan

Untuk keterangan lanjut rujuk kami di laman web SijilSPM.Com . Semoga dapat membantu !!